Aksaray 2 Şubesi

HASANDAĞI PİKNİKNİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Eğitim Bir Sen Aksaray Şubesi Hasan Dağı Pikniğinde Buluştu

 

 

Eğitim Bir-Sen Aksaray Şubesinin 23.05.2015 Cumartesi günü düzenlemiş olduğu pikniğe birçok davetli katıldı. Eğitim Bir-Sen yönetim kurulu üyeleri, aileleriyle birlikte sendika üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları,  Ak Parti Millet Vekili Ruhi AÇIKGÖZ, Ali Rıza ALABOYUN, İlknur İNCEÖZ, Aday Adaylarından Hüseyin HÖYÜK, Nevzat PALTA ve Belediye Başkanı Haluk Şahin YAZGI ve Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir KARATAY katıldı.

Ayrıca pikniğe Eğitim Bir-Sen Genel Merkezinde Başkan Yardımcılarından; Atila OLÇUM ve Şükrü KOLUKISA’da katıldı.

Piknikte konuşma yapan Şube Başkanı Murat GÜNAYDIN; Tüm davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Göreve başladıkları günden bu güne kadar durmadan gece gündüz çalıştıklarını ifade etti. Bunun karşılığı olanakta Aksaray’da en yakın rakibine 969 fark atarak, Eğitim Bir Sen Aksaray Şubemiz YETKİYİ almıştır. İl Merkezi ve  İlçelerin tamamında yetkili olmuştur. Yetkili sendika olmanın bilinci içerisinde sözümüzü yükselterek daha fazla çalışacağız. Yetkili olmamızda emeği geçen yönetim kurulundaki arkadaşlarıma, ilçe temsilcilerimiz ile yönetimlerine, işyeri temsilcilerimize, üyelerimize teşekkür ediyorum dedi. Belediye Başkanı Haluk ŞAHİN YAZGIYA katkılarından dolayı teşekkür etti.

Eğitim Bir-Sen Genel Merkezinde Başkan Yardımcılarından; Atila OLÇUM ve Şükrü KOLUKISA’da çalışmalarından dolayı Başkan ve Yönetimine teşekkür etti.Çalışmalarının devamını diledi.Piknik ikram ve çaşitli etkinliklerle son buldu.

                                                                                                                                             YUSUF ŞAHİN

BAŞKAN YARDMICISI